Mon05252015

Zadnje ažuriranje11:15:38 AM GMT

Kako Hrvatska starleta Nikolina Pi?ek tra?i ljubav po Srbiji?

nikijedan

Poznata hrvatska starleta Nikolina Pišek trenutno se bavi lovom, odnosno potragom za novom ljubavi, u posljednje vrijeme bolje joj je išla demagogija, dakle, puno se bolje snalazila vodeći vjerojatno najopskurniju televizijsku emisiju na ovim prostorima, zloglasni Red Carpet u društvu  karikaturalne muške starlete Danijela Delalea, inače učenika i prijatelja Siniše Svilana. Nakon što se izvježbala kao TV voditeljica starleta se dala u potragu za novom ljubavi, dostojnim nasljednikom kontroverznog srbijanskog poduzetnika Matije Ćorkovića.

Tko je dostojan hrvatske starlete koja je u ne tako davna vremena "slučajno" u jednom hotelu izgubila mobitel s golišavim fotografijama te se taj mobitel munjevito pojavio u javnosti, točnije, fotografije koje su bile pohranjene na mobitelu? Trenutno znanstvenici raspravljaju o toj temi u CERN-u, kada otkriju izaći će s priopćenjem, u radu znanstvenog tima sudjeluju i hrvatski znanstvenici s EPH instituta.

Tu je, ervo ga. Navodno je pronašla ljubav u Niši Savljiću, inače nogometašu, nije Barcelone ili Reala, nije čak ni Intera, ali će poslužiti kao što je svojedobno poslužio Vedrani Linardić.

Najbolji primjer koliko je opskuran"NAŠ"  takozvani jet-set možete vidjeti na ovom slučaju, naime, radi se o starletama koje samosatalno si ni izlazak u pivnicu ne mogu priuštiti, no, u društvu tajkuna uvijek ide jednostavnije. Zamislite Nikolinu Pišek u vezi s nekim drvosječom, možete li to zamisliti, a da on ima 2000 kuna mjesečno? Ne želimo naravno uvrijediti niti jednog hrvatskog drvosječu koji svoj posao obavlja poštenije i časnije nego sve hrvatske sponzoruše i svi hrvatski političari te novinari zajedno.

Kako je naša Nikolina ostala bez Matije, a nakon što nje s njim bila u vezi dvije godine? To je još jedna misterija koja po svojoj važnosti nimalo ne zaostaje za misterijom pronalaska "Božje čestice."

Foto: Press

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com