Supruga Sanje Dole?al pokopat ?e na njezin ro?endan

fosili

Nenada Šarića, koji je preminuo u četvrtak u 15 sati, pokopat će u srijedu na mirogojskom Krematoriju na Sanjin 49. rođendan, Sanja Doležal u potpunom je šku, a ni članovi grupe Novi fosili ne mogu prežaliti kolegu.  Ravnatelj karlovačke bolnice Nedjeljko Strikić otkriva: Njegovo stanje od početka bilo je teško. Bio je u dubokoj komi. Aparatima smo ga održavali na životu, nakon čega je nastupila klinička smrt''.

Obiteljski prijatelj Alen Islamović tvrdi:''Nenin teniski partner Zlatko rekao mi je da mu se krajem travnja bubnjar požalio kako se čudno osjeća i da sve češće zaboravlja''. Sanja i djeca bila su s njim cijelo vrijeme u volnici.  Pjevačica je u priopćenju koje je poslala medijima je uz njihovu djecu Luku i tri godine mlađu Leu potpisala Lanu i Svena. Inače Sanja je s Nenadom prve dvije godine, kad je došao u bend, bila prijateljica i tješili su se nakon neuspjelih ljubavi.

Uskoro su shvatili da su više od toga. Nenad Šarić Neno, za prijatelje Brada, karijeru je započeo kao 16-godišnjak u rock bendu Jutarnje zvijezde, priključio se Novim fosilima 1985., a on i Sanja vjenčali su se 1994.godine.

Foto: Pixsell

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com