Mon04272015

Zadnje ažuriranje08:32:51 AM GMT

Pretjeruje li se: Raskala?eni ?ivot i seks u ?etvero usred Olimpijskog sela?

seksfour

Nitko se toliko ne voli hvaliti koliko se vole hvaliti Britanci, posebno ne svojim seksualnim pothvatima, Britanci su poznati hvalisavci, neumjerni u svemu, pa tako i u samohvali, posebno kada je u pitanju seks. Tako je za britanski tabloid Daily Mail jedan anonimni britanski sportaš ispričao sve svoje navodne seksualne avanture tijekom Olimpijskih igara u Olimpijskom selu.

Navodno je sa svojim kolegom iz reprezentacije već prvi dan Olimpijskih igara izmijenio telefonske brojeve sa sportašicama iz čitavog svijeta, kako su se Igre bližile kraju tako je atmosfera u Olimpijskom selu postajala sve opuštenija, a onda i lakša za seksualne orgije.

Malo previše maštoviti sportaš tako prepričava događaj iz jedne večeri kada je puno popio s kolegom te su upoznali dvije ukrajinske sportašice i nastavili su piti, nakon čega su završili u njegovoj sobi i sve se ubrzo pretvorilo u seks u četvero. Međutim, ovakva "svjedočanstva" nerijetko su nevjerodostojna, posebno kada su Britanci u pitanju.

Moguće da je, uslijed alkohola, zamijenio dvije ukrajinske sportašice za svoje kolege, moguće da se radilo o seksu u četvero, ali muškaraca. Otkrio je također da oni nisu bili nikakve iznimke te da najviše flertuju sportaši iz istočne Europe i SAD-a. Spomenimo kako su organizatori sportašima, stanovnicima Olimpijskog sela, podijelili 1500 besplatnih kondoma. Naravno, ovo sigurno nije oduševilo trenere, koji su shvatili da sportaši nisu u potpunosti posvećeni sportu, ali, postoje i neke stvari te potrebe važnije od sporta - seks.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com