Sat04252015

Zadnje ažuriranje09:36:46 PM GMT

Index se ponovno poziva na fa?isti?ki Kurir: 'Thompson ima radio u Srbiji!'

thompsonkurir

Srpski Kurir, profašistički list srpske fašističke desnice, koji je svojedobno na fašistički način napao vukovarskog branitelja Blagu Zadru ( Očito kako fašističkoj bandi, koja svoje leglo ima u Kuriru, nije jasno što se događalo u Vukovaru. ),  objavio je tekst u kojem se zgražaju kako se posljednje tri godine na teritoriju grada Beograda, a i šire emitira Narodni radio, te dodaju da ''Istoimena stanica postoji i u Hrvatskoj, u Zagrebu, a emitira isključivo hrvatsku domaću muziku, i to od 1997. godine. Po neslužbenim saznanjima, većinski vlasnik Narodnog radija u Hrvatskoj je Marko Perković Thompson, pjevač i bivši pripadnik 'zengi', inače poznat po promoviranju  ustaštva". Kažu da se taj radio emitira nelegalno, pa prema tome riječ o "piratskoj stanici" gdje većinu programa čini hrvatski pop-rock i "veoma malo srpske i bosanske muzike".

Za fašistički Kurir je Republička agencija za elektronske komunikacije (RATEL) potvrdila da je nedavno izašla lista emitera bez dozvola i Narodni radio se nalazi na njoj, pa Kurir zaključuje da ova  "piratska stanica stalno mijenja mjesto emitiranja" kao im se valjda ne bi ušlo u trag i da ''na ovom slučaju zajedno rade inspektori RRA, RATEL i MUP''. Kurir se osvrće i na 17. obljetnicu Oluje u Čavoglavama, pišu da se Thompson obratio publici ''ustaškim pozdravom „Za dom spremni“, a policija kao da nije čula njegov pozdrav''. Dodaju da su se mogle čuti i parole poput ''Oj, hrvatska mati, Srbe ćemo klati“.

Ne samo što su fašisti, kao glasnogovornici fašističke desnice,  nego fašistička sljedba iz Kurira laže, ovo što su spomenuli u Čavoglavama se nije moglo čuti, posebno ne od Thompsona. No, ponovno, kao toliko puta dosad, nisu problem srbijanski fašisti, već hrvatski mediji, novokomponirani fašisti, koji se pozivaju na fašističke portale iz Srbije te ih drže relevantnima.

Ukoliko se Kurir krene baviti s Matijom Babićem i njegovim tezama o "neopraštanju 16-godišnjakinjama", uvjereni smo kako će Index i tome pisati i pozivati se na "uvaženi izvor" profašističkog glasila, glasila fašističkih radikala i onog srbijanskog vojno-političkog smeća u Haagu.

Foto: SC

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com