Fri05222015

Zadnje ažuriranje05:52:19 AM GMT

VIDEO: Bomba u centru Beograda usrmtila ro?aka kontroverznog srpskog biznismena

BOMBA BGDVA
BOMBA BG
BOMBA BGTRI
  • «
  • 1 of 3
  • »

U Beogradu je eksplodirala bomba, rekli bi neki ništa novo, svako malo u susjednoj državi nešto eksplodira, ili se događaju kontroverzna ubojstva, mafijaška razračunavanja, čak i politički obračuni, u državi u kojoj je ubijen i premijer, jedan od rijetkih demokratskih političara Srbije, ništa nas ne može iznenaditi. No, ipak, bomba je ovog puta usmrtila rođaka srpskog biznismena  kontroverznog Andrije Draškovića, Boška Raičevića. Autobomba eksplodirala je u samom centru Beograda, točnije, radi se o bombi koja je kroz prozor ubačena u automobil, barem ako je vjerovati informacijama koje donosi srbijanski Blic.

Prema izjavama prolaznika prizor je bio zaista stravičan - mogli su se vidjeti dijelovi raskomadanog tijela, kojeg je detonacija odbacila 10 metara od auta. Lakše je povrijeđen vozač službenog vozila jedne mesoprerađivačke tvrtke, koje se nalazio u neposrednoj blizini Raičevićeva automobila. Nekoliko je vozila i uništeno, a od siline eksplozije na prozorima okolnih zgrada popucala su i stakla. Vatrogasci su se sa stihijom borili 15-ak minuta.

B92 prenosi izjavu glasnogovornice Hitne pomoći Nade Macure koja je rekla da je poginuo muškarac a da je druga osoba, muškarac starosti oko 40 godina koji se nalazio na pješačkom prijelazu, privremeno izgubio sluh te je prebačen u bolnicu.

Na licu mjesta događaja prva informacija je govorila da je razlog eksplozije neispravno instaliran sustav za plin u jednom od automobila, ali je RTS javio da je u pitanju bombaški napad. Na mjesto eksplozije izašla je i protuteroristička postrojba MUP-a Srbije. Trenutno stanje u Beogradu je, naravno, kaotično, ovo je prvi veći incident nakon izbora u Srbiji na kojima je pobijedio oklevetani četnik Tomislav Grobar Nikolić.

Foto: blic.rs

Autor: Tinolovka-news/VLM

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com