Sun05242015

Zadnje ažuriranje05:37:41 AM GMT

Moli ?upnika za pomo?: Vedrana Rudan bi na jahanje u Kastav

RUDANhtvSCREENjedan

Ovog puta se ne bi 'je*ala, ovog puta bi u Kastav kod župnika Franje na jahanje, što, dakako, nije isto. Naravno, riječ je o seksualno frustriranoj Vedrani Rudan, koja u svakom svom članku na blogu apelira na hrvatsku javnost da joj se omogući dobra ševa. Nažalost problem nejebice nije samo problem Vedrane Rudan, iako je njen najizraženiji s obzirom na klimakterij i činjenicu da joj nije puno vremena preostalo, makar se zvali Vedrana Rudan dođe vrijeme kada vam biologija otkaže poslušnost. Upravo iz razloga kako se to ne dogodilo Vedrana stalno poziva da je se opali  razočarana činjenicom da je onih koji bi se upustili u takvu ludost sve manje ili su jednostavno impotentni. Dakle, nisu za opaljenje.

Vidjevši da je vrag uzeo šalu, a da je nejebica sve opasnija, Vedrana Rudan ovog puta je na svom blogu uputila apel kolegi blogeru iz Kastva za jahanjem u njegovoj župi, trenutno je u tijeku razmatranje ovog prijedloga s obzirom kako je zbog antisemitizma izbačena s jedne komercijalne televizije - naglavačke. Znate i sami što su antisemiti danas u Europi, prezreni odbačeni kao vjerojatno najveći talog društva. Možda je to jedan od razloga zašto Vedrana Rudan svoje divljaštvo i potrebu za seksom može manifestirati samo u Srbiji, na Hrvatskoj televiziji ( nije nam jasno zašto je tamo nisu zajahali budući da jašu hrvatski narod kad im padne napamet. ), svom blogu i na portalu vlasnika portala koji tvrdi da je 'jedina zadaća Crkve je'at dječicu'?

Ako se udovolji molbi Vedrane Rudan i ako joj se omogući da ode na jahanje u Kastav to ne jamči da će se u Kastavu poznatoj blogerici odmah otvoriti vrata jahačkog svijeta, ljudi u tom dijelu Hrvatske su vrlo inteligentni i odmah prepoznaju one koji je vrijedno zajahati, kao što odbacuju one koji su samo zbog jahanja  došli u njihov kraj.  Nada li se Vedrana Rudan jahanju u kapelici u Kastvu ili na plaži? Siroti hrvatski puk ne zna da se od njega očekuje da Vedranu Rudan zajaši kad god se pojavi, narod, zatucan 'primitivizmom hrvatskih popova', ne zna jadan da je njihova obveza jahanje oronulih blogerica, oni i dalje žive u uvjerenju da su si blogerice dužne same osigurati je*ača, pardon jahača. Nažalost nadrkanost Vedrani Rudan neće puno pomoći, ako ne uspije uvjeriti stanovnike Kastva preostaje joj samo mašta.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com