Mon05252015

Zadnje ažuriranje02:06:39 PM GMT

Ferragosto po?eo: Velike gu?ve gotovo na svim autocestama

kolonesc

Jedna od većih turističkih smjena ovoga vikenda stvorila je ogromne gužve, stigli su nam i Talijani, za brodove iz te zemlje traži se karta više. Gužve su na graničnim prijelazima, prema moru, ali i u unutrašnjosti. Na autocesti A1 zbog prometne nesreće kod tunela Sveti Marko na 46. kilometru u smjeru Rijeke vozi otežano i u koloni. Usporeno se vozi od naplatnih postaja Lučko prema Karlovcu i Bosiljevu. Na naplati Lučko prema Zagrebu kolona vozila duga je oko 11 kilometara.

Na autocesti A7 GP Rupa-čvor Diračje do povremenih zastoja dolazi kod naplatnih postaja Rupa u oba smjera, a u koloni se vozi i od čvora Sveti Kuzam prema Bakru i Crikvenici. Na Istarskom ipsilonu zbog gužve na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona vozila duga je oko 10,5 kilometara, a prema tunelu Učka oko sedam. Na A2 Zagreb-Macelj na naplati Trakošćan na izlazu s autoceste kolona vozila duga je oko tri kilometra.

Gužve i zastoji su na Jadranskoj magistrali (D8), osobito na splitskom, dubrovačkom, šibenskom, zadarskom i riječkom području, u trajektnim pristaništima i lukama te na dionicama gdje su u tijeku radovi.

Foto: sc

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com