Sat04252015

Zadnje ažuriranje06:05:56 AM GMT

Predrag Luci? izgubio razum: ?to pijan govori trijezan misli

lucicdezulovic

Ustaše i domobrani su se, uz pomoć Nijemaca, borili za Hrvatsku, dok su se četnici, parztizani i Talijani borili protiv Hrvatske, napisao je Predrag Lucić u Novom listu. Što je Novi list nije potrebno uopće govoriti, koktel je to Sanaderovaca, Milanovićevaca i Račanovaca, da, ima još uvijek sljedbenika starog pokojnog dinosaura, najveća im je raznoda objavljivanje lažnih informacija, posebno se istaknula u posljednje vrijeme Jagoda Jagodinka Marić, naravno, oni kad lažu, i kada budu uhvaćeni u laži, se ne ispričavaju.

Vratimo se mi ponovno Predragu Luciću, subota je, a čovjek barem sat vremena nije ništa popio, Dežulović čeka negdje na magistrali da zajedno idu na prelo, Ušće, neku sličnu avanturu u Šumadiji, nije red da čovjek čeka, s obzirom kako prije puta treba i temeljito tuširanje, ako ništa drugo barem pranje kose. Dakle, Lucić, sarkastično, ironično, po njegovom mišljenju duhovito, jasno dijeli Hrvatsku na dvije politke, tamnu i svijetlu stranu Mjeseca, zanimljivo, četnici i partizani su na istoj strani, dok su ustaše, domobrani i Nijemci smješteni u domoljublje, istina je ipak, i u šali, sasvim drugačija, da razočaramo Lucića, ustaše, partizani, četnici, Nijemci i Talijani borili su se protiv svih, samo ne za Hrvatsku, drugim riječima, borili su se za vlastite interese, ideologije koje veze s Hrvatskom nisu imale. Iako je Lucić sarkastičan i duhovit koliko i engleska kraljica kad priča viceve.

Kako bi potkrijepio empirijskim dokazima svoje tvrdnje Lucić se pomaže razumom, istim onim koji je uvijek prvi na udaru alkoholnih para već nakon pola sata derneka, a kamoli u kasno prijepodne kada su pojedini komentatori odavno u blaženom stanju savršenstva. Razum se u Hrvatskoj, kaže Lucić, uzgaja u Nadbiskupskom sjemeništu, naravno, ni to nije točno. Postoje tragovi, doduše fosilni, da se razum u Hrvatskoj svojedobno uzgajao na plantaži Georgea Sorosa, kada svoju mladunčad, neki tvrde da je Luce bio najpitomije dijete te da do svoje 13-te ništa okusio nije.

Dakle, deda Soros je uzgajao mladunce, tata, Viktor i Heni, nevjenčani, a konuzmirani, par, su bili zaduženi za razmnožavanje u prvi mah sve je izgledalo savršeno, onda je deda Soros razbaštinio "decu" koja su se razukarikala, rastrčala Hrvatskom, postali beskućnici, što je dovelo do povećane konzumacije alkohola i gubitka zdravog razuma. Naravno, "dečica" nisu prošla jednako, "deda" je ipak imao svoje ljubimce, tu su  tata i mama, Viktor i Heni, nakon nijih, dedi s desna, sjeo je Predrag Lucić, kažu da je on najbolje prošao tijekom ispiranja mozga, a onda i gubitka zdravog raziuma, ali i nakon raspada dedinog carstva, polufašističkog Ferala. Luce se nije imao razloga žalostiti, uostalom, elitna Feralova momčad dobro se potkožila dok je gubila razum, što nas navodi na zaključak da su ipak poludjeli, ali ne badava.

Razum nas odavno upozorava na one parazite koji su se bogatili, dok su drugi ginuli, razum govori o Sorosevim plaćenicima, Feralovoj mladuinčadi, razum je gotovo uvijek u pravu, srce nikad ne vjeruje. U hrvatskom prijevodu, pijan govori ono što trijezan misli.

Foto: sc

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com