Mon04272015

Zadnje ažuriranje08:32:51 AM GMT

Petrina ponovno 'udario' na sutkinju: Li?i oltare ili pu?i k...c popovima, ti si veliko ni?ta

stipepetrinalistaizbori sc

Načelnik Primoštena kontroverzni Stipe Petrina u odgovoru sutkinji Općinskog suda u Šibeniku na presudu da je dužan 289 kuna zbog neplaćanja Tv pretplate bio je poprilično oštar: ''Možeš ti lizati oltare ili pušiti k...c popovima to je meni tako svejedno, samo je meni i tebi jasno, a i svima koji čitaju ovu presudu, da si ti u suštini jedno veliko ništa. Što si dokazala kroz svoj dosadašnji rad''. Nije zadovoljan presudom pa je naziva ''najobičnijom prasičetinom'' i smatra kako ''kao i njene kolege sudi po diktatu''.

- Doslovice ste jedna, jadna, nemoralna, neprofesionalan ljudska gamad. Samo zadnje smeće poslije svega može donijeti presudu P-20/12. Bolje bi vam bilo da se skinete sa svih mojih predmeta jer ste ovakvim presudama napravili dovoljno štete za čitav život - piše Petrina i zaključuje: ''Tako da mi ovih 289 kuna ne znači ništa, prasičetino". Pismo je objavio na svome Facebooku. Naime, on je kažnjen s 289 kuna zbog neplaćanja TV pretplate iako tvrdi da ne koristi i nema TV uređaj.

Podsjetimo, Petrina je svojedobno vrijeđao kontroverznu, i ne baš omiljenu u šibenskoj javnosti, sutkinju Maju Šupe na svom Facebook profilu, a njegov je status tada lajkan od strane mnogih Šibenčana. Tada je napisao:''HORVATINČIĆU SUDI MAJA ŠUPE !Najgore SMEĆE OD svih SMEĆA U šibenskom pravosuđu. To je osoba koja LAŽIRA sudske zapisnike , i koja NEĆE DA U ZAPISNIK UNESE ONO ŠTO SE DEŠAVA NA RASPRAVI! ukratko GADURA u svakom pogledu MORALNOM,LJUDSKOM i PROFESIONALNOM Možete biti sigurni da će suđenje biti u skaldu sa Zakonom i činjenićnim stanjem!!! hahahahahahahah. Pa ako kome treba suditi bez sumnje treba Maji Šupe. Inače IRENA SENEČIĆ JE OPĆINSKA DRŽAVNA ODVJETNICA sa našom MAJICOM to je TANDEM SNOVA za LAŽIRATI I FALCIFICIRATI DOKAZE I SLUŽBENE ZAPISNIKE!''

Foto: SC

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com