Mon05252015

Zadnje ažuriranje05:32:04 AM GMT

Karikatura: Avetinje pokre?u Jugoslavensku radio-televiziju ( JRT )

JRTYOITU

Neki mladi se zabavljaju, drugi rade i tako pokušavaju osloboditi grbaču svojih roditelja čeličnog štetočinskog stiska, treći se školuju kako bi ipak nešto zavšili u životu i kako ne bi postali najveće propalice svoje generacije, kao što su to, prema vlastitom priznanju, vlasnici nekih medija, postoje i oni četvrti, to su zarobljenici prošlosti o kojoj ništa nje znaju, srećom zasad tek na internetu, nadaju se kako će se pojaviti neki kreten koji bi ih mogao financirati kako bi se ukazali i izvan interneta, kao što se svojedobno ukazao Soros i financirao hrvatske avetinje starije generacije.

Dakako, radi se o takozvani entuzijastima koji pokreću takozvanu Jugoslavensku radio-televiziju, zanimljivo da takvih, možemo reći izdajnika, ima i u Hrvatskoj, točnije Zagrebu. Hrvatska se krvavo teško izborila da izađe iz Jugoslavije a banda hrvatska surađuje u pokretanju takozvane Jugoslavenske radio-televizije.

-  Nadamo se da ste željni starog dobrog JRT-a - stoji u poruci avetinja koju su ostavili na svojoj službenoj Facebook stranici. Zaista, Facebook trenutno podnosi svašta, pa se tako na Facebooku reklamiraju "pedofili sa Madagaskara", mini tajkuni Hrvatske televizije, ekipa Zokija Milanovića, sad eto i avetinje koje su odlučile zagaditi virtualni prostor.

Avetinje sebe vide kao skupinu mladih entuzijasta koja želi vratiti nešto dobroga iz vremena Jugoslavije. Vjerojatno misle na Goli otok, Miloševićeve tenkove i UDB-ine ubojice. Očito je riječ o neobrazovanoj škvadri koja dolazi iz Beograda, Zagreba, Podgorice, Ljubljane, Prištine i Novog Sada. Poznato je da su najprije suradnju na ovim prostorima ostvarili novinari i mafijaši, neki će reći da ima puno sličnosti u tim zanimanjima. Avetinje su otvorile natječaj te se traže dopisnici iz Sarajeva, Beograda, Zagreba, Ljubljane, Podgorice, Skopja, Prištine i Novog Sada.

Zamislite što bi se dogodilo kada bi se pojavila neka budala i osnovala RADIO POSTAJU NDH kako bi "vratili nešto dobro iz tog vremena" Svijet ovaj pun je budala, a ipak se okreće. Optimistično.

Zanimljivost za kraj, komunistički simbol, zvijezda petokraka, uz zastavu bivše države, nepostojeće sada, dominira uvodnom špicom, taj simbol bio je simbol razaranja Vukovara i Škabrnje, a na svojim kapama nosile su ga Miloševićeve fašističko-komunističke horde, drugim riječima, stoji li iza ove nakaradne ideje i nekoliko entuzijazmom zahvaćenih fašista?

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com