Mon05252015

Zadnje ažuriranje02:06:39 PM GMT

Ispra?aj Hrvoja Turibaka jo? jednom pokazala koliko je va?na podr?ka obitelji

turibaktomislavbijelo

Potresna tuga i bol na zagrebačkom groblju Miroševac, obitelj zajedno, shrvana od boli zbog gubitka sina, obitelj Turibak, usprkos medijskim napisima, ne vjeruje da je brat ubio brata, Tomislav Hrvoja. Nakon što je 22-godišnji Tomislav izašao iz zatvora čitavoj obitelji, prvenstveno mami Lidiji, je laknulo, zahvaljuju Hrvoju, svom "anđelu", koji je drugog brata vratio doma. Razumljivo, obitelj se uvijek drži zajedno, uvijek članovi obitelji nastoje vidjeti  jedni u drugima samo dobro, ono najbolje što su viđali tijekom dugih godina odrastanja, prvih ljubavi, izlazaka, snova i maštanja.

Podsjetimo, niti jednog trenutka obitelj brutalno ubijenog Hrvoja nije povjerovala da je Hrvoje odgovoran za užas u Španskom, donedavno je sve upućivalo na to da nemaju pravo, a onda se dogodio preokret, Tomislav je iz zatvora izašao zbog nedostatka dokaza, ali i zbog vrlo čvrstih indicija da je zapravo u vrijeme ubojstva bio na drugom mjestu, DNK analiza nije potvrdila da se Hrvoje našao u stanu u kojem se odigrala krvava drama.

Vratimo se na Miroševac, teško je uopće shvatiti, onome tko nije prošao sličnu tragediju, ne daj Bože nikome, što se zapravo događa s emocijama ljudi koji prolaze kroz sličnu kalvariju, no, obitelj kao potpora uvijek je najvažnija, bez obitelj kroz pakao nije moguće proći.  Na posljednjem ispraćaju svega je bilo u izobilju. - Svatko je nevin dok mu se ne dokaže krivnja. Kao da ubojstvo našeg djeteta nije samo po sebi tragedija, zar bi još trebalo biti i kao u Bibliji, da je Kajin ubio Abela - rekao je ujak nesretnog Hrvoja. Na Miroševcu, kao što smo već pisali, sve je bilo u crnini, sve osim Tomislava Turibaka koji je bio odijeven u potpuno bijelu boju, čak i cipele su bile bijele. Mladi mlade uvijek ispraćaju u bijelom, simbol je to nevinosti i naglo prekinutog života, ljubavi i odanosti.

Ipak, više od bilo kojih riječi govorila je slika na kojoj je se našla majka Hrvoje Turibaka oslonjena glavom na sina Tomislava, koji se tresao od plača, teško je glumiti takvu potresenost. Spomenimo da  je ispred zgrade Turibakovih u Španskom stigla Hitna pomoć kako bi roditelji, vidno shrvani od boli, primili infuziju.

Foto: Pixsell

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com