Tue04212015

Zadnje ažuriranje01:25:45 PM GMT

Lijepa na?a pred 80 000 gledatelja: 'Mama, volim te'!

sandra jedan afpzas
medalja jedan
  • «
  • 1 of 2
  • »

Nakon veličanstvene pobjede u Londonu Sandra Perković doista je imala razloga za slavlje, nije skrivala euforiju, uostalom zašto i bi, tek joj je 21 godina? Bila je presretna, najzahvalnija onima koji su i najzaslužniji za njeno postojanje, roditeljima, svojoj majci, kojoj je nakon svega poručila da je voli, mnogi se sportaši u takvim, velikim trenucima za njih osobno, prije svega samo za njih, okreću onima koji su im bili podrška dok je to najviše trebalo, dakle, obitelji, bez obitelji malo toga bi u ovom prokletom svijetu funkcioniralo.

- Ovo mi je najsretniji dan u životu i najsretnija godina u životu. Nakon osam godina Hrvatska opet ima zlato, a ovo je i prva zlatna medalja za sportašice od neovisnosti - rekla je presretna mlada hrvatska atletičarka. Neposredno nakon što je shvatila koliko je postigla Sandra se sjetila i ostalih svojih kolega u Londonu. - Znala sam da će hitac 69,11 m biti dovoljan za zlato, ali nisam se prerano htjela veseliti. Tada sam se ispuhala i pojurila prema našim sportašima i treneru. Tu su i rukometašice koje sutra igraju. Slavit ćemo, a onda sutra idem bodriti naše cure - zaključila je u svom provom intervjuu Sandra.

No, veliku sportašicu, koja je ne tako davno poručila da će se vratiti jača nego ikada, tek očekuju brojne obveze, prije svega prema medijima, a onda doček u Hrvatskoj, ne sumnjamo da će doček biti u stilu u kojem je Sandra osvojila zlato i postala prva Hrvatica sa zlatom na ljetnim Olimpijskim igrama, i druga Hrvatica uopće sa zlatom na OI, nakon velike Janice Kostelić.

Foto: AFP

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com