Mon04272015

Zadnje ažuriranje08:32:51 AM GMT

Casillas: Nisam upoznat situacijom oko Modri?a, moj posao nisu transferi

casillas nagrada

Uistinu nisam upoznat s razvojem situacije oko Luke Modrića. Znate da moj posao u klubu nisu transferi, kratko je poručila "jedinica" Reala.. fantastični Iker Casillas. Vratar i kapetan španjolske nogometne reprezentacije i madridskog Reala Iker Casillas boravi u Venezueli gdje kao ambasador Primere radi na popularizaciji nacionalne lige u Južnoj Americi...

Casillas je tom prigodom u Caracasu putem tweet-kamere razgovarao s brojnim navijačima o raznim temama. Stigao je i upit oko eventualnih pojačanja Reala za narednu sezonu.

- Uistinu nisam upoznat s razvojem situacije oko Luke Modrića. Znate da moj posao u klubu nisu transferi – kratko je poručila "jedinica" Reala.

- Sigurno je da nas u idućoj sezoni očekuju nova iskušenja, prvo je na redu Superkup s Barcelonom kojeg silno želimo osvojiti, zatim Primera, Liga prvaka i Kup kralja. Idemo po naslove u svim tim natjecanjima – najavio je Casillas, a potom se osvrnuo na svoju karijeru.

- Nadam se da ću igrati do 37. godine, odnosno da ću do tada izdržati na ovom nivou. Nogomet mi je u životu donio toliko toga lijepog i nemam se na što požaliti. Vrataru je najbitnije imati čvrstu i stabilnu osobnost da možete prihvatiti i kritike, a što se tiče nagrade za najboljeg nogometaša svijeta pripast će onome koji ju je najviše zaslužio – rekao je Casillas.

Foto: AFP

Autor: Agenvija Totalsport

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com