Sun05242015

Zadnje ažuriranje05:33:46 PM GMT

Odgovori na neka naintimnija pitanja ?enske seksualnosti

sexkondom

Mnoge žene same sebi postavljaju neugodna pitanja, o nekim pitanjima čak se ni sa ginekologom ne usuđuju posavjetovati, što je, naravno, pogrešno. Naime, može doći do raznih infekcija, pa i ozbiljnijih bolesti ukoliko žene same sebi uskrate neke, u današnje vrijeme normalne, odgovore na škakljiva pitanja. Naime, mnoge žene si postavljaju pitanje vezano uz bubuljice u pubičnom predjelu ( Venerin brežuljak ) te traže odgovor koje bi preparate koristile kada bi se suočile s takvim problemom. U ovom slučaju odgovor je veoma jednostavan, nanesite malu količinu hidroksilne kiseline, ili, u slučaju ako se bubuljice nalaze nedaleko usmina, operite ih običnim sapunom te običnom vodom. 

Možda najneugodnije pitanje vezano uz samo intimu žene ipak se odnosi na područje vagine. Naime, ako poslije tuširanja osjećate određeni miris "tamo dolje", možete ga se rješiti tako da odete ginekologu, i to isključivo ukoliko se radi o neuobičajenom miris za vas, u suprotnom nemate razloga za brigu, normalno je da vagina ima svoj karakterističan miris.

Pitanje orgazma također je važno pitanje, naime, ukoliko ispustite malu količinu tekućine iz vagine nakon oprgazma ne radi se o neobičnoj pojavi, normalno je da neke žene ejakuliraju tekućinu ( nije urin ) tijekom orgazma. Postoji također kod nekih žena i strah od alergije na kondome, takva alergija nije česta pojava, ali postoji, vrlo mali broj ljudi je alergičan na kondome napravljene od lateksa. Oni mogu da koriste proizvode koji ne sadrže lateks. I problem je okončan. 

Moguće je da djevojka bude alergična na spermu svog dečka, isto tako se radi o rijetkoj pojavi, simptomi su oticanje ruke, iako je veća vjerojatnost da vam treba malo više lubrikanata ili jednostavno odmor od seksa.  Posljednje pitanje vezano je uz sudar čestica, da se malo našalimo. Ne, ne radi se o CERN-ovom Institutu na švicarskoj granici, radi se o specifičnom mirisu kada se pomiješaju vaginalna tekućina i sjemena tekućina od muškarca. Drugim riječima, to je normalna kemijska reakcija. Možda su vam odgovori na ova škakljiva pitanja pomogli, možda nisu, ali oni stoje.

Foto: Ilustracija

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com