Sun05242015

Zadnje ažuriranje01:52:32 PM GMT

Stru?njaci: Seks SMS poruke su fantasti?ne za vezu

seks sms

Stručnjaci tvrde, seksi SMS poruke su zapravo fantastične za vezu između partnera, za učvršćivanje veze, drugim riječima, neke nedoumice su riješene. Jesu li? Naime, SMS poruke  intrigantnog sadržaja su početni koraci ka proširenju vašeg seksualnog i ljubavnog života, savjetuju eksperti iz self.com, drugim riječima, radi se o nečemu što graniči sa cyber seksom, što god to značilo.

Pojednostavljeno rečeno, ukoliko ste u stabilnoj vezi i ako je za vas pomalo neobično da odjendom počnete slati sms poruke koje imaju seksi  sadržaj važno je da se podsjetite da ste u vezi sa osobom kojoj već vjerujete i da se nećete osramotiti  ukoliko pokušate uvesti novine u vezu. Naprotiv, vaš partner ili partnerica će biti oduševljeni, to je već prokušana metoda, stručnjaci je samo pokušavaju dokazati. S druge strane, možete tražiti da vam partner vrati poruku istog sadržaja kako se ne biste osjetili ostavljenim na cjedilu. Za početnike je najbolje da poruku šalju navečer, jer je noć intiman peiriod kada se spremamo za počinak. Kada u mraku sobe pročitamo nešto takvog sadržaja sigurno će se dogoditi željeni efekat.

Stručjaci za veze koji proučavaju parove u dugogodišnjim vezama tvrde da postoji određena odbojnost prema promjenama, jer se boje da će pokvariti odnos. Međutim, male, tajnovite, misteriozne porukice nikoga neće ostaviti ranodušnim, naravno, pod uvjetom da je to doista ono što partner želi, naime, na ovakvu vrstu poruka kontraproduktivno je bilo koga nagovarati. Događa se kontraefekat koji izaziva odbojnost kod partnera.
Zato se ne dvoumite i pošaljite nešto lascivno i seksi, a za odvažne, zašto da ne, fotografišite nešto što želite i dodajte samo jednu riječ, bit će sasvim dovoljno. Prepustite se mašti i uskoro ćete dobiti podjednako zadovoljavajući odgovor. Međutim, otvoreno,ali oprezno, partner mora imati povjerenja u vas i shvatiti da mislite ozbiljno.

Foto: sc

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com