Sun05242015

Zadnje ažuriranje06:51:44 AM GMT

FOTO: 2Cellos u Areni odr?ali sjajan, vatreni koncert

koncertcellosdva
koncdertceloossedam
koncert cellos cetiri
koncertcellodsdeset
koncertcelloosdever
koncertcellos
koncertcelloscetri
koncertcellososam
koncertcellostri
koncertceloospet
koncertceloossest
  • «
  • 1 of 11
  • »

Sjajan koncert u zagrebačkoj Areni,emotivan, više nego vatren, održali su 2Cellos, povezanost između glazbenika i publike u skoroj punoj Areni osjetio se od prve do posljednje minute ovog vrhunskog spektakla koji je ponudio istinski glazbeni užitak. Mladi glazbenici, bez dileme, oduševili su brojnu publiku. Orkestar Zagrebačke filharmonije i klasični violončelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser, potrudili su se ponuditi publici sve što su u datom trenutku mogli, publika je to i zaslužila,bila je neodvojivi dio ovog spektakla.

Podsjetimo na bajkovitu priču o obradi hita Michaela Jacksona 'Smooth Criminal',  koji su napravili svjetski poznati čelisti, kao i o spotu koji su u vlastitoj produkciji snimili u pulskom kazalištu, nakon čega su ga postavili na video preglednik YoTube te su preko noći skupili više od milijun otvaranja.
 Nakon čega su osvojili i Ameriku te su zahvaljujući svjetskoj slavi postali predgrupa i turbo poznatim glazbenicima, kao što je Elton John. Da ništa nije bilo slučajno pokazali su sinoć u Areni.

Foto: Pixsell

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com