Mon02192018

Zadnje ažuriranje09:12:58 PM GMT

Najnovije:

Američka marioneta Kolinda i srpski fašist Aleksandar Vučić: Tko ste Vi gospođo Grabar-Kitarović da kritizirate generala Damira Krstičevića?

kolinda vucic

Nažalost, moramo se ispričati hrvatskom narodu jer smo ovu američku marionetu na čelu Hrvatske podržavali, čak smo i brojne obitelji animirali da zajedno, masovno idu glasovati kako bi srušili Dodikovog klaviristu i boljševika Ivu Josipovića, no, onda odjednom Kolinda Grabar Kitarović pljunala je u lice svim onima koji su je podržali. 

Hrvati u Bosni i Hercegovini su skakali preko krovova kako bi za nju glasovali, a ona ih je ne trepnuvši okom izdala, pobjegla na Island na dan čitanja monstruozne presude haške horde generalu Praljku i hrvatskoj šestorci u Haagu. General se tužan, izdan i razočaran ubio, paraziti koji su nakon njega ostali i kojima je stvorio državu, a koji su danas na vlasti i oporbi, nisu se čak udostojili ni otići na komemoraciju za Slobodana Praljka. 

Starleta s Pantovčaka je tada rekla da se država vodi razumom a ne srcem. Gospođo predsjednice srcem se vodi država, naši su je roditelji srcem branili, srcem ginuli, dok ste Vi i anemični Plenković zvjerinjali naokolo, a sad nam dovodite fašistu Vučića. Vi ga dovodite, a kao poslušnoj marioneti Ameri su vam to naredili. Sramite se, glasovali smo za Vas masovno i pogriješili, srećom tu pogrešku ne moramo više ponavljati, nikad više za Vas i Plenkovića. Naravno, imaju oni, pa i ona, rezervni položaj, umjesto Hercegovaca očekuju masovni dolazak autobusa iz Srbije na predsjedničke i parlamentarne izbore, iako će nam pokušati prodati foru o svom lažnom domoljublju.

Napali ste generala Damira Krtičevća, koji je branio Hrvatsku dok ste Vi arlaukali naokolo, tko ste Vi da napadate heroja obrane Hrvatske samo zato jer se usudio progovoriti o Vašem velizdajničkom pozivu fašisti Aleksandu Vučiću. Krstičević je zatražio od Vučića ispriku zbog zla koje su srpski agresori napravili Hrvatskoj, Vi ste ga napali? Ne mislite li marioneto da bi se Srbija, a onda i fašist Vučić, trebala ispričati Hrvatskoj ili tu misao čuvate za izbore? Nećete nas više prevariti.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com