Mon02192018

Zadnje ažuriranje09:12:58 PM GMT

Najnovije:

Zakon protiv govora mržnje: Hoće li on spasiti građane od Ante Tomića, Duhačeka, Drage Pilsela, Dragana Markovine, Nenada Stazića, Telegrama, Indexa...?

mediji

Hrvatska će prvi put dobiti zakonsko rješenje koje regulira govor mržnje, poticanje na nasilje i širenje lažnih vijesti na internetu, doznaje Jutarnji list, čiji notorni Ante Tomić širi svakodnevno mržnju gdje god stigne. Inače, gazda Jutarnjeg lista je legalni ratni profiter Marijan Hanžeković, zvan Panda, koji u ime HRT-a legalno, zahvaljujući benovalentnosti svih režima zadnjih godina, dere kožu hrvatskoj sirotinji kao ekskluzivni ovršitelj spomenute javne kuće.

No, dobro, prihvatimo igru, stanimo na kraj mržnji, uvedimo komunističke zakone u komunističku državu i zapitajmo se, odnosi li se to na Pilsela, na Matiju Babića, na Index, na Borisa Dežulovića, na Antu Tomića, Dragana Markovinu, Klasića, Aleksandra Stankovića, Jelenu Lovrić, Vojislava Mazzocca, Nenada Bunjca, na Telegram, još jednog ratnog profitera zloglasnog Nine Pavića, koji je zahvaljujući udruženom pothvatu, da ne kažemo kakvom, Sanadera, Račana i Milanovića, pa čak i anemičnog Plenkovića, i dalje iznad površine, oprošteni su mu dugovi, a sirotinju se deralo i još joj se dere koža...

Hoće li Zakon o govoru mržnje spasiti građane od Gordana Duhačeka, od sporadične mržnje Tportala, na kraju krajeva od lopovluka koji dolazi iz medija?

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com