Tue03202018

Zadnje ažuriranje06:47:52 PM GMT

Najnovije:

Što je ostalo od Predraga Lucića? Ništa, baš ništa! Feral propao, Feralova mladunčad na grbači sirotinje, Sorosev prvi kućni ljubimac osuđen kao obični kriminalac...

lucic 11

Danas je sahranjen prvi sijač mržnje 's ovih prostora', koji je još donedavno 'pucao od zdravlja', Predrag Lucić - Rakija. Inače, suosnivač zloglasnog Sorosevog biltena, srećom propalog, Feral Tribunea.

Što je ostalo nakon Lucićevog odlaska? I je li Hrvatima žao? Da, naravno, uvijek ostaje žal kad čovjek ode, koliko god bio loš i pokvaren, a Feralovci to jesu, paraziti koji su ostali paraziti. Sjećate li se kako su se rugali kad je predsjednik Tuđman obolio? Život je ponekad pravedan, a tek je počeo naplaćivati dugove.

Što je ostalo od Lucića? Ništa, baš ništa...

Feral je propao onog trenutka kad je zloglasni i mračni starac George Soros zavrnuo pipu... Shvatio je da ga nezasitna mladunčad želi ogluliti do gole kože, dok su novinari gladovali jedan dio Feralovaca skupljao je stanove, jedan Viktor i njegova priležnica.

Feralovci su ponovno, kako to i dolikuje parazitima, završili na nečijoj grbači, ovog puta na grbači hrvatske sirotinje u velikosrpskim Novostima Milorada Miće Pupovca, koje se financiraju legalnom pljačkom, uz Plenkovićevo suučesništvo iz proračuna... Uginulo bi to inače od gladi.

Prvi kućni ljubimac Georgea Sorosa, koji se ovom starcu prodao za obični polovni Yugo, a koji je inače u slobodno vrijeme narkoman i samoproglašeni pedofil, osuđen je poput običnog kriminalca, što na kraju krajeva i je...

A i Soros je ostario, čeka se bijei dim...

Eto, baš ništa, gdje je bio nigdje, što je radio ništa.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com