Tue03202018

Zadnje ažuriranje06:47:52 PM GMT

Najnovije:

Krah hrvatske vanjske politike: Što kaže ostarjeli štipač Plenkovićeve stražnjice?

pleni

Predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker izjavio je u ponedjeljak da granični spor između Hrvatske i Slovenije nije samo bilateralno pitanje, nego da utječe na cijelu Europsku uniju i da je to puno važnije pitanje nego što mnogi u Sloveniji i Hrvatskoj misle.

Drugim riječima, takozvana vanjska politika premijera Andreja Plenkovića još jednom je doživjela totalni debakl. Plenkoviću se danas smije pola Europe, tek mu se na mitingu raduje Milorad Mića Pupovac, prema kome se anemični Plenki ponaša kao Djed Božićnjak.

Juncker je u Hrvatskoj poznat kao starac koji tu i tamo u briselskim hodnicima štipa Andreja Plenkovića za stražnjicu, očito Hrvatskoj nije pomogla ni Plenkovićeva stražnjica, starac Juncker je neumoljiv. Otprilike to ide ovako, ''Andrej možeš mi dati stražnjicu, kao što si i dao, ali i tvoje more je moje...'' Dakle, Plenkovićeva stražnjica ne znači puno jednom starcu.

Ako Juncker štipa ljude, pa i Plenkovića, pred hordom tzv. novinara što mislite kako se vitalni starčić ponaša kad je u WC-u s našim uslužnim premijerom?

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com