Tue03202018

Zadnje ažuriranje06:47:52 PM GMT

Najnovije:

Četničke pjesme, četničke zastave i rafali usred Hrvatske: Srpski fašisti za pravoslavni Badnjak divljali na Banovini, Žinić se zavukao u mišju rupu...

banovina sk

I dok se debeli veleizdajnik, koji se nakon dolaska na vlast udebljao barem 20 kila, Andrej Plenković, punih džepova naših novaca šeta po Zagrebu njegovi koalicijski partneri slave Božić na svoj način, rafalnom pucnjavom, uz četničke pjesme  i srpske zastave.  Posebno su srpski nacisti bili aktivni na Banovni, dok su već poslovično obžderani i pretili policajci pasivno promatrali. Vjerojatno nisu imali pojma što se oko njih događa.

“Dobro jutro dragi Hrvati i Hrvatice. Mira nikad biti neće u našoj lijepoj. Naime, noćas je bila noć četničkog derneka u Donjoj Stupnici, općina Dvor, Sisačko moslavačka županija. Noćas su strojnice roktale i strah sijan na sve strane. I ovo malo Hrvata još jednu noć provodi u strahu četničkog derneka. Gdje je milicija i župan Žinić?”, objava je jednog tamošnjeg stanovnika. Nažalost, građani tog dijela Hrvatske ponovno su morali živjeti u strahu. podsjetimo, Banovina je pod okupacijom srpskih nacista bila punih četiri godine.

Foto: Facebook

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com