Tue03202018

Zadnje ažuriranje06:47:52 PM GMT

Najnovije:

Pohlepni parazit Aleksandar Stanković na pravoslavni Božić doveo Stjepana Mesića, moralno čudovište koje je u više navrata veličalo ustaški režim!

mesic

Paraziti s Prisavlja posljednjih su dana u velikoj formi, očito ih nadahnjuje Božić, bilo katolički, bilo pravoslavni, parazitima koji bi uginuli od gladi bez novca hrvatske sirotinje sasvim svejedno. Odlučili su prikazati film u kojem je polupismeni idiot uz pomoć Hribarove parazitske kamarile, dakle, našim novcem, snimio film u kojem je udovice hrvatskih branitelja pretvorio u sponzoruše i prostitutke, a onda je primitivni provincijalac iz Srbije Aleksandar Stanković Subotički odlučio dovesti na pravoslavni Božić u emisiju veleizdajnika, bivšeg fašistu i aktualnog boljševika Stjepana Mesića.

Kako je moguće da jedan parazit kao što je Aleksandar Stanković na javnu televiziju dovede bivšeg fašistu koji je u više navrata veličao ustaški režim i NDH? I kako je moguće da Hrvatska televizija ugošćuje izdajnika i bivšeg udbaškog potrčka koji je poznat čak i po lažnom svjedočenju na političkom sudu u Haagu? Stankoviću bi se to moglo tolerirati da on naokolo harači sa svojim novcem. međutim, kako bi pohlepni parazit uginuo od gladi bez naše love, ili bio vjerojatno konobar u nekoj zaostaloj srpskoj birtiji, tako je to nedopustivo...

Kad će netko snimiti film Ministarstvo kurvaluka na HRT-u? Da građani napokon vide što paraziti rade s našim novcem...

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com