Tue03202018

Zadnje ažuriranje06:47:52 PM GMT

Najnovije:

Andrej Plenković opljačkao građane kako bi uhljebio bijesnog Krešimira Macana: Hoće li lažni HDZ-ovac i hrvatskoj sirotinji dati 9000 kuna mjesečno?

macan

Da je Sanaderov bivši potrčko i anemična ratna kukavica, Andrej Plenković, za sve sposobna bilo je jasno nakon što je istjerao MOST iz koalcije kako bi uveo u Vladi minornu, parazitsku, interesnu HNS-ovu grupaciju, koju će, naravno, kao i Milorada Pupovca, platiti našim novcem. Neće briselski dripac iz svog novčanika naimiriti apetite Ivana Vrdoljaka, Miće Pupovca i kompanije.

Danas je uhljebio propalog PR agenta, koji je upropastio i kampanju veleizdajnika i Dodikovog klaviriste Ive Josipović - Zmije, Krešimira Macana, koji je svojedobno maltretirao korisnike na internetu kad je bio u stanju psihičkog rastrojstva, glumeći Bijes prvi. Danas će Macan, našim novcem plaćen, biti posebni savjetnik lažnog HDZ-ovca Andreja Plenkovića, čovjeka koji je izdao generala Slobodana Praljka, jednakom lakoćom kao što je to njegov učenik i ratni profiter, najveća moralna nakaza hrvatske politike, lopina Ivo Sanader učinio predsjedniku Tuđmanu.

Devet tisuća kuna, koliko će imati Macan, klasičan je oblik legalne pljačke, otmi sirotinji kako bi dao Josipovićevom propalom jataku. To su naši  novci Plenkoviću, kad ih već poput ništarije dijeliš hoćeš li 9000 kuna dati mjesečno i hrvatskoj sirotinju, koji tako legalno pljačkaš? Ako ste pažjivije pogledali Plenković se od kada se uselio u Banske dvore udebljao barem 10 kila, dobro se ždere na grbači hrvatske sirotinje.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com