Tue03202018

Zadnje ažuriranje06:47:52 PM GMT

Najnovije:

Paraziti HRT-a na grbači hrvatske sirotinje i 'građanski rat': Da li bi pohlepni Aco Stanković i SDP-ova starleta Maja Sever uginuli od gladi da ne žive od legalne otimačine?

aco tinolovka

Provincijalac iz Srbije, pohlepni parazit javne kuće s Prisavlja, Aleksandar Aco Stanković, ponovno se uneredio, dogodilo se to prošle nedjelje tijekom ručka. Naime, pohlepni Aco govorio je o ''građanskom ratu'' u Hrvatskoj, nedjelju prije toga ugostio je lijevog nacistu ishlapjelog nazi boljševika Igora Mandića, koji je domoljube, kako to i dolikuje nacistima, proglasio huljama. Treba li reći da Aco uopće nije reagirao iako bi bez tih ''hulja'', koje prisilno plaćaju zagađeni zamak na Prisavlju, vjerojatno uginuo, neki bi rekli crknuo, od gladi, zajedno s SDP-ovom starletom Majom Sever? Nažalost, sirotinja i dalje hrani takve TV manijake.

HRT se ogradio od svinjarija pohlepnog parazita, koji je dobio poruku samozvanog novinara, neobrazovanog srednjoškolca Saše Šarafka Lekovića te Sorosove parazitske udruge GONG-a, koja se također financira i legalnom pljačkom hrvatske sirotinje. Zapravo GONG je jedna parapolitička organizacija koju građani preziru i čije malobrojne pripadnike, dijelom pijane na biralištima kad su izbori, smatraju običnim pohlepnim primitivcima. Uz GONG, Lekovića i SDP-ova starleta Maja podržala je Acu, razumljivo, paraziti se uvijek međusobno drže zajedno jer bi zapravo uginuli od gladi da ne parazitiraju na grbači hrvatske sirotinje. Oni ne znaju živjteti bez legalne otimačine.  Tko bi normalan, ako se ne zove Soros ili nije primitivni divljak na ovaj ili onaj način prikačen o državne jasle, zaposlio Maju Sever i Acu Stankovića? Građane, dakako, nitko nije pitao žele li financirati tekve pomahnitale primitivce i parazite na HRT-u. Da je odavno bi Aco i Maja konobarili u krčmi nedaleko selendre kraj Sremske Mitrovice. Propali boksač Aco bolje će znati gdje je ta selendra.

HRT se ogradio od pohlepnog Ace, ali se nije ispričao niti je potjerao Acu na TV smetlište na kojima prije ili poslije završavaju pohlepni paraziti i veleizdajnici koji bulazne o građanskom ratu.  Legalna pljačka se nastavja, HRT ostaje parazitska javna kuća u doslovnom smislu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com