Mon02192018

Zadnje ažuriranje09:12:58 PM GMT

Najnovije:

Globus može pomoći policiji, neka im prijave teroristu koji je najavio nove prekide utakmica!

nerediceshrv

Hanžekovićeve tiskovine traže reakciju od policije, očekuju, uzaludno, naravno, da će pacijent psihijatra Bože Petrova, Vlaho Orepić, napokon početi raditi ono za što je plaćen. Kad su u Hrvatskoj političari radili ono zbog čega su plaćeni?

Nadaju se Hanžekovićevi novinari kako će policija riješiti ako ništa drugo slučaj Ivan Rakitić i još jedan teroristički napad na Vatrene. Hoće li? Primjerice, policija je uhvatila jednog razbojnika i samozvanog pedofila, inače pokretača jednog opskurnog portala, umjesto u zatvoru kriminalac je završio u Africi. Kako onda očekivati nešto normalno od ove države koju vode moralne karikature?

S druge strane u Globusu, još jednoj tiskovini omraženog odvjetnika, koji je za većinu građani ratni profiter, terorist donosi još jedan "plan" napada na reprezentaciju. Naime, jedan terorist, koji se predstavlja kao BBB-ovac, zaprijetio je Vatrenima novim prekidima utakmica Vatrenih.  Ukoliko, dakle, Hanžekovićeva svita želi pomoći Hrvatskoj neka terorističkog divljaka predaju policiji, dakako, ukoliko znaju tko on i ukoliko se nije radilo o anonimnom intervjuu? Zašto Globus daje prostor teroristima?

Nikad više normalni građani za napade na Vatrene neće optužiti huligane, huligani su obične vucibatine, potput hrvatskih novinara, napadači su daleko opasniji, oni su hrvatska Al Kaida.  Bandu treba nazvati pravim imenom, baš kako ih je nazvao izbornik Ante Čačić kada ih je proglasio teroristima, a čemu se pridružila i predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitatović. Možda, kada postave Jelenu Lovrić na čelo HDZ-a u liku i (ne)djelu namjesnika Andreja Plenkovića, Hanžekovićevi bilteni krenu iskreno osuđivati terorizam?

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com