Mon02192018

Zadnje ažuriranje09:12:58 PM GMT

Najnovije:

Bogu hvala sirotinja blagoslov vam dala: Ukida se Ured reformiranog ustašoida Stjepana Mesića!

mesic nu2

Napokon smo i to dočekali, ono što je najavio predsjednik najjače hrvatske stranke, Tomislav Karamarko, u izbornoj kampanji ostvariti će se u mandatu nove Vlade koju će formirati HDZ ( Domoljubna koalicija ) i MOST. Naime, ukida se Ured reformiranog ustašoida, Stjepana Stipe Mesića, da su s time suglasni u MOST-u potvrdio je na svom Facebook profilu novi saborski zastupnik, MOST-ovac Miro Bulj, inače hrvatski branitelj.

Naime, saborski zastupnik MOST-a Miro Bulj ustvrdio je da treba ukinuti razne urede i agencije, jer se 20 milijardi kuna izdvaja za političke uhljebe. Ukinuti i Stipu Mesića, koji je svojim skandaloznim istupima nerijetko znao šokirati hrvatsku, i ne samo hrvatsku, javnost.

- UKIDANJEM BROJNIH UREDA, AGENCIJA HRVATSKA BI IMALA NAJSOCIJALNIJE ZDRAVSTVO I ŠKOLSTVO U EUROPI!
KOME ILI ZA ŠTO SLUŽI SKUPI URED BIVŠEG PREDSJEDNIKA STIPE MESIĆA?

Uništeno gospodarstvo, poljoprivreda, raspada se zdravstvo, školstvo, znanost, osiromašeni narod bez posla pod ovrhama kopa po kontererenjima, mladi odlaze, a u isto vrijeme posljednjih 20 godina milijarde kuna izdvaja se za političke uhljebe koje su utrpale političke elite u bespotrebne urede, agencije ili kako se već zovu.

Treba ukinuti većinu gore navedenog i imali bi najsocjalnije zdravstvo i školstvo u Europi.

Npr. postavlja se pitanje kome treba i čemu služi Ured bivšeg Predsjednika RH Stipe Mesića koji godišnje građane košta više desetaka milijuna kuna? To treba odmah ukinuti! - napisao je Bulj na svom FB profilu.

Naravno, očekuje se da sada skoče, kao opareni, 'antifašisti' iz čitavog 'regiona', prije svih Zoran Pusić te Vesna Teršelič, kojima takođet treba onemogućiti posezanje u državnu blagajnu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com