Mon05252015

Zadnje ažuriranje05:32:04 AM GMT

Tko se lopta imenom Mi?e Kova?a?

kovacscreenn

Ime Miše Kovača je brend, iako je legendarni Šibenčanin ostario na popularnosti ništa nije izgubio, kao takav, dakle, kao brend ime Miše Kovača želi iskoristiti čak i njegova supruga Lidija ne bi li izašla iz anonimnosti te se odlučila oglasiti s pričom o koncertu koji se trebao održati u Švicarskoj, a za koji, navodno njen suprug nije znao. U svojoj reakciji druga strana, dakle, ona koja je koncert trebala održatii, tvrdi da su se Lidiji Kovač "prolupali lončići" i da ne zna što piše, ujedno  tvrde da posjeduju dokumentaciju kojom ne sudu mogu dokazati da nisu prevaranti, odnosno tvrde kako Lidija Kovač iznosi čitav niz teških kleveta.

Ukoliko je tome doista tako Lidija Kovač bi mogla završiti na sudu s obzirom kako je Marijan Olujić, koga je Lidija Kovač optužila za prijevaru, organizirao nastupe brojnih velikih hrvatskih estradnih zvijezda, kao što su, Oliver Dragojević, Jelena Rozga, Gibonni, Željko Bebek, Miroslav Škoro, gosp. Bralić s klapom Intrade i svi su uredno plaćeni.

Tko se lopta imenom glazbene legende, i je li takvo što Mišo Kovač zaslužio, a koji se još nije ni oglasio javno?

Dakle, imamo dvije suprotstavljene strane, ukoliko su navodi ove strane, suprotstavljne Lidiji Kovač, točni onda je supruga poznatog pjevača u velikim problemima, ne samo zbog moguće tužbe za klevetu nego i zbog navodne prijetnje koja je isto tako navodno ostala zabilježena na mobilnim aparatima Marijana Olujića.

Podsjetimo se, radi se o koncertu na kojem je 29. 09. 2012. najavljen nastup grupe Colonia, Crvene jabuke, ali i Miše Kovača, a na što nje reagirala Lidija Kovač rekavši kako se netko grdno "našalio s njima." Očito će se razvoj situacije morati odigrati na sudu. "Olujić i Robert Martinović su obični prevaranti koji ne isplaćuju honorare svojim klijentima", naglasila je tada anonimna supruga Miše Kovača, anonimna u smislu da ona  ne mora biti veliko ime ukoliko je to njen suprug.

Zamislite sada kolika je šteta učinjena ljudima koji se spremaju organizirati koncert u Švicarskoj a nakon napada Lidije Kovač, naravno, pod uvjetom da se radi o kleveti i da strana suprotstavljena Lidiji Kovač govori istinu? Čitava prepiska vodila se na najradikalnijem hrvatskom portalu, Indexu.

Foto: SC

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com