Thu12182014

Zadnje ažuriranje09:10:25 AM GMT

Crnogorski kandidat za Oscar...

Crnogorski kandidat za Oscar...

Dugometražni igrani film “Dječaci iz ulice Marxa i Engelsa” Nikole Vukčevića, crnogorski kandidat za Oscara koji kroz priču o dvojici braće propituje pojmove časti, odanosti i osvete u kojemu jednu od glavnih uloga ima hrvatski glumac Goran Bogdan, dol ... Opširnije

Dokumentarni film ‘Goli’ Tih...

Dokumentarni film ‘Goli’ Tih...

Dokumentarni film “Goli” scenaristice i redateljice Tihe K. Gudac u nedjelju, 30. studenog kreće u distribuciju u nezavisnim hrvatskim kinima, počevši od zagrebačkog kina Europa u kojemu će se prikazivati u prvoj polovici prosinca, a u ostale hrvatske ... Opširnije

Zvijezda filma Interstellar:...

Zvijezda filma Interstellar:...

Američki glumac Matthew McConaughey, zvijezda filma “Interstellar” i dobitnik Oscara za ulogu u filmu “Dobri dileri iz Dallasa”, dobio je u ponedjeljak svoju zvijezdu na hollywoodskom Šetalištu slavnih.

“Ovo je poseban dan. Ovo je velik trenutak za mo ... Opširnije

Nagrada za scenarij te režij...

Nagrada za scenarij te režij...

Film “Slučajno” Tanje Golić, koji kroz priču o nekadašnjim ljubavnicima odaje počast riječkoj arhitekturi i industriji, osvojio je nagrade za scenarij i za režiju na Međunarodnom festivalu srednjemetražnih filmova La Cabina.

Žiri festivala, koji nastoji p ... Opširnije

Američki glumac Joseph Gordo...

Američki glumac Joseph Gordo...

Američki glumac Joseph Gordon-Levitt utjelovit će “zviždača” i bivšeg zaposlenika CIA-e i Nacionalne službe sigurnosti SAD-a (National Security Agency – NSA) Edwarda Josepha Snowdena u novom filmu redatelja Olivera Stonea, piše Huffington Post.

Oscarom ... Opširnije

Premijera dokumentarca 'Simk...

Premijera dokumentarca 'Simk...

Dokumentarni film “Simke – kako je nestao dobri duh Rijeke” autorice Ane Mušnjak, koji govori o ubojstvu Riječanina Vitomira Jovičića zvanog Simke, premijerno je prikazan večeras u Art-kinu Croatia u Rijeci.

Riječ je o događaju iz travnja 2009. godine ka ... Opširnije